Sjekk ut vår nye hjemmeside

Det skal være enkelt å handle linser, briller og solbriller på nettet. Med vår nye hjemmeside har vi gjort det enda enklere for deg. Sjekk ut noen av forandringene her!

Etter en begivenhetsrik vår som har vært fullspekket med tester og utvikling kan vi endelig presentere vår nye hjemmeside. Vi har gjort flere hundre forbedringer for å maksimere din opplevelse og samtidig gjøre det enklere for deg å finne akkurat det du leter etter.

Her er de viktigste nyhetene

For å gjøre det enklere for deg å finne rett, presenterer vi her et par av de større forbedringene:

  • Vår kompetente kundeservice har fått en mer framtredende plass da det er viktig for oss at du som kunde blir 100 % fornøyd. Du finner nå linken til kundeservice lengst opp på siden.
  • Inspiration is king! Vi har gjort det enklere for deg å finne inspirerende og nyttige artikler i vårt Magazine.
  • I tillegg til de lave prisene på linser, vil vi løfte våre fantastiske priser på solbriller – derfor ser du alltid anbefalt pris under våre lave priser på solbriller.
  • Hos oss finner du briller til faste priser – derfor ser du alltid hva sluttprisen blir både for enkeltslipte- og progressive briller.


Til høyre for det store bildet finner du spennende artikler som både inspirerer og byr på leseverdige øyeblikk.

Lettare å handle med mobil og nettbrett

Å handle med mobil og nettbrett har blitt like enkelt som å handle via en data. Med sider som er anpasset for linser og briller, kan du på en enkel måte ta del av informasjon som er relatert til ditt kjøp. Med andre ord kan du handle like raskt og enkelt uansett hvilken enhet du bruker for stunden.


Har du problemer med å finne noe på den nye siden vår? Kontakt gjerne vår hyggelige kundeservice med spørsmålene du har. Du kan nå oss på telefon 800 84 600

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tilbake til magazine