GUNSTIG ENDAGSLINE MED HØY KOMFORT

Endagslinsen everclear ELITE er en gunstig premiumlinse med skikkelig bra komfort. Ta sjansen og bytt til en linse som er behagelig å ha på seg hele dagen.

Når det kommer til synet og våre øyne, vil de fleste unngå kompromisser når det kommer til linsenes kvalitet. For deg som vil bruke endagslinser med den beste komforten anbefales kontaktlinsen everclear ELITE, som lages i materialet silikonhydrogel for det best tenkbare oksygengjennomslippet.

LINSER SOM FUNGERER HELE DAGEN

Men hvorfor skal jeg engang måtte bry meg om oksygengjennomslipp tenker du kanskje? Jo, takket være linsen everclear ELITEs generøse gjennomstrømning av oksygen til øyet slipper du tørre øyne på slutten av dagen.

Det er også en linse som passer veldig bra for deg om tilbringer lengre tid foran dataskjermen eller oppholder deg i miljøer med tørr luft, for eksempel i et kontorlandskap med aircondition eller i et høyfjellsmiljø.

BYTT LINSER MED EN GANG – UTEN NY LINSESJEKK

Vil du bytte til everclear ELITE? Nå kan du nemlig få den mer prisgunstige linsen ute å først besøke en optiker for en tilpasning, eller en ny linsekontroll. I hvert fall om du i dag bruker 1-Day Acuvue TrueEyeAcuvue Oasys 1-DayMyDay eller Clariti 1 Day.

Alt du behøver å gjøre om du i dag bruker noen av disse linsene ovenfor er å bestille everclear ELITE rett hjem i postkassen

bestille nye EVERCLEAR ELITE 

 

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tilbake til magazine