Klar for å bytte til fremtidens linser?

Hvor lenge har du brukt samme type linser? Dersom du ikke er fornøyd med linsene du bruker så er det på høy tid å bytte. Fremtidens linser fra ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ er allerede til salgs, og tilbyr høy prestasjon når det kommer til både komfort og synskvalitet.

Visste du at hele 6 av 10 linsebrukere opplever en eller annen form for svekket komfort eller synsopplevelse i løpet av en dag? I mange tilfeller er dette helt unødvendig synes Johnson & Johnson som står bak undersøkelsen. Og det lett å være enig i.

Tørre øyne et vanlig besvær

Et flertall av studier rundt bruk av linser bekrefter at tørrhet og dårlig komfort er den største årsaken til at mange linsebrukere slutter å bruke kontaktlinser. Dette ble startskuddet for en nyutviklet endagslinse som ble døpt til ACUVUE OASYS®1-Day med HydraLuxe™.

Resultatet ble en linse som etterlikner øyets egen tårefilm, og som senere har vist tydelig forbedrede resultater når det gjelder komfort med bruken.

Nøkkelen til ACUVUE OASYS®1-Day med HydraLuxe™ sitt vellykkede resultat er en stabil tårefilm som sørger for at øynene har det bra, til og med i tørre miljøer og foran digitale skjermer.

 

Enkelt å oppgradere til nye linser

Dessverre bruker alt for mange linsebrukere linser som de ikke er helt fornøyde med. I stedet for å oppgradere til en mer moderne kontaktlinse, fortsetter de å lide i det skjulte. Heldigvis finnes det både rask hjelp og nyutviklede kontaktlinser med bedre prestasjon.

For deg som foretrekker endagslinser med god komfort og høy prestasjon finnes ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™, som er enkle å bestille på nettet for leveranse direkte hjem i postkassen.  

SE FILMEN FRa ACUVUE OASYS 1-DAY

Og du, husk at du alltid kan ringe eller chatte med vår personlige kundeservice dersom du har spørsmål eller andre funderinger. Du når oss på telefon 23 96 48 48.

Slik oppgraderer du til nye linser

Det er enkelt å oppgradere sine linser. For å være på den sikre siden anbefaler vi alltid våre kunder å besøke en optiker i forbindelse med et bytte. Ta med en linseforpakning med dine nåværende linser og forklar for optikeren hvordan du bruker de, og hvorfor du ikke er fornøyd. Fortell også hvilken ny linsemodell du ønsker å oppgradere til. Dersom optikeren ikke har noen innvendinger er det bare å bestille på nettet. Naturligvis velger du LensWay dersom du både vil ha lav pris og raske leveranser.


 

kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine