MARKEDETS MEST GUNSTIGE LINSER?

Like billige som de er behagelige. De nye linsene Everclear ADM matcher de beste hydrogel-linsene, men koster betydelig mindre. Les mer om en av markedets mest gunstige linser.

For den prisbevisste forbrukereren er EVERCLEAR ADM er vanskelig å slå. De tilbyr komfort og prestasjon av høyeste klasse, til en veldig beskjeden kostnad. Det finnes med andre ord grunn til uro hos konkurrentene.

BEHAGELIGE HELE DAGEN

Everclear ADM er laget av mykt hydrogel materiale, og kan takket være en unik løsning holde seg behagelige hele dagen. Dette gjennom at linsen rehydreres ved hvert blunk. Everclear ADM er til og med bevundringsverdig letthåndterlge, og smidige å ha på seg. Det er til og med utstyrt med en UV-beskyttelse.

BYTT UTEN TILPASSNING

Er du nyrsgjerrig på å teste ut Everclear ADM? For deg som idag bruker Focus DailiesDailies AquaComfort Plus, Splash One, Soflens Daily Disposable eller Biomedics 1Day Extra er det enkelt. Du kan bytte med en gang uten å gjøre en nytilpasning hos optiker eller skaffe deg en ny linseseddel. Det finnes med andre ord ikke noe å tape på å prøve Everclear ADM.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine